top of page

"VASTGOEDSTYLING, DE INSPANNING EN INVESTERING MEER DAN WAARD!"

Roger Frenken Atelier Roger Vastgoed Stylist Styling Tilburg CEO Oprichter Eigenaar Tilburg Blauw Wit man lach overhemd kuif Over Atelier Roger LNV Landelijk Netwerk Vastgoedstylisten verkoop stylist schilder
OVER ATELIER ROGER
  • Black Facebook Icon
  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Instagram Icon

Ik ben Roger, een creatief persoon met veel ideeën en zie het als een uitdaging u te helpen bij het verkoopklaar maken van uw huis. In welke staat uw huis ook verkeert. Ik heb jarenlang ervaring in de schilders- / afwerkingsbranche, als schilder voor de particuliere markt. Aanvullend heb ik een opleiding binnenhuis architectuur gevolgd, daarnaast heb ik me gespecialiseerd in verkoopstyling met de opleiding verkoopstylist van het LNV (landelijk netwerk vastgoedstylisyten).

 

Ik denk altijd in oplossingen om uw huis en tuin zo optimaal mogelijk te presenteren, ik heb een sterke hands-on-mentaliteit en hierdoor zie ik snel wat er moet gebeuren. Ik beschik over een breed netwerk in de omgeving in diverse branches en kan daardoor snel schakelen waardoor uw huis snel in de verkoop kan. Ik werk nauwkeurig, heb oog voor detail en een goed gevoel voor sfeer. Daarbij ben ik zeer praktische ingesteld. Mijn doel is om met minimale middelen het maximale resultaat te behalen.

bottom of page