October 20, 2019

De herfst is weer begonnen, een muur of houtwerk schilderen is een gemakkelijke manier om meer geborgenheid en warmte te creëren. Donkere kleuren komen gevoelsmatig meer op je af en dat zorgt voor een knus gevoel, denk aan donkerblauw, warme grijstinten en roestig roze...

August 15, 2018

Atelier Roger heeft voor de zomer een caravan omgetoverd tot ware Pied à Terre op wielen. Door minimale aanpassingen en creatieve ideeën toe te passen heeft Atelier Roger het maximale resultaat afgeleverd. Wat vinden jullie?

March 26, 2018

Atelier Roger heeft een aantal huizen klaar gestoomd voor de lente, door ze een verfrissende kleur te geven. Uniek voor elke specifieke ruimte. Laat de Lente maar beginnen. Wil jij je huis ook een nieuwe uitstraling geven? Dan ben je bij Atelier Roger aan het goede adr...

February 13, 2018

Atelier Roger heeft na een persoonlijk kleuradvies zich bezig gehouden met de uitvoering. De kleuruitvoering heeft ervoor gezorgd dat de woning een extra sparkle en finishing touch heeft gekregen. Door de brede witte rand lijkt de ruimte optisch hoger en ruimer.

Ook int...

January 21, 2018

Project, gedateerde, villa, verf, kleur, Tilburg, wit, zwart. Vonk de Bothstraat

November 12, 2017

De afgelopen periode heeft Atelier Roger weer een aantal prachtige projecten mogen realiseren. Ik hoop dat u inspiratie kunt halen uit de trailer met uitgelichte projecten, zodat u misschien zelf of in samenwerking met Atelier Roger uw woning kunt verfraaien/opknappen.

March 2, 2017

Transformatie van een huis in Tilburg dat te koop staat aan het Rosmolenplein. Door Atelier Roger, Roger Frenken, Vastgoed Stylist. restauratie, voorgevel, tuin. je ziet de ingang van het huis.

March 2, 2017

De vastgoedstyling, transformatie van een huur appartement tot een koop appartement in Eindhoven door Atelier Roger.

Please reload

  • Black Facebook Icon
  • LinkedIn - Black Circle
  • Black Instagram Icon
VOLG MIJ
SEARCH BY TAGS
Please reload

FEATURED POSTS

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

GALLERY
ARCHIVE
Please reload

ATELIER ROGER

© 2017 Designed By Atelier Roger

Algemene Voorwaarden

  • White Facebook Icon
  • LinkedIn - White Circle
  • White Instagram Icon